.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

Afrikka voimakortit




Voimakorteilla on nimensä mukaisesti voimauttava tarkoitus. Voimakortteja on kahta kokoa: Isompi postikorttikoko ja pienempi käyntikorttikokoinen. Pienemmissä korteissa voi tekstin asettelu erota hieman isompien korttien tekstien asettelusta. Korttien takana on runsaasti tyhjää valkoista kirjoitustilaa. Kortit ovat painettu laadukkaalle vahvalle kartongille.

Voimakorttipakassa on 20 erilaista korttia ja kullakin kortilla on oma viestinsä. Voimakortit ovat ensisijaisesti tarkoitettu oman itsetutkiskelun välineeksi tai keskustelun herättäjiksi ryhmätyöskentelyissä. Pienet kortit sopivat henkilökohtaiseen käyttöön ja isommat kortit paremmin ryhmätyöskentelyyn.  I do Africa - Tahdon Afrikka kortit viestivät myös suvaitsevaisuudesta ja toiveesta koko maailman rauhaisaan yhteiseloon.


Kortit toimivat henkilökohtaisena opastajana omalla sisäisellä tutkimusmatkalla. Pakasta valitaan sattumanvaraisesti kortti, jonka herättämät mielikuvat auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä. Meillä kaikilla on vastaukset itsellemme, jos vain uskallamme luottaa omaan itseemme. Kortit auttavat luottamaan vahvistamalla niitä vastauksia jotka jo alitajuisesti tiedostamme. Todennäköisesti joku korteista nousee muita tärkeämmäksi eli voimauttavaksi. Tuon kortin voi laittaa paikkaan, jossa se on näkyvillä muistuttamassa itselle tärkeästä asiasta.

Tässä kerron korttien viesteistä, mutta tärkein viesti on aina jokaiselle ihmiselle oman sisimmän esiin tuoma viesti, siihen kannattaa luottaa.







Vertauskuvallisesti ovet ja portaat kutsuvat menemään rohkeasti eteenpäin, katsomaan suljettujen ovien taakse ja avaamaan uusia ovia. Punainen ovi kehottaa leikkimään ja palaamaan lapsuuden huolettomuuden hetkiin. On hyvä viettää aikaa sellaisten asioiden parissa, joista oikeasti nauttii. Ylemmässä kuvassa oleva ovi kutsuu luovuuteen, antamaan aikaa omalle taiteellisuudelle ja mielikuvitukselle.




Puut ovat juurillaan vahvasti kiinnittyneinä maaperään, joten ne viestivät siitä miten tärkeää on rakentaa vahva perusta ja antaa asioille aikaa. Mikään ei synny hetkessä. Puut kurottavat oksansa kohti taivasta satoi tai paistoi. Puissa elämän energia virtaa vahvana. Kiedo käsivartesi puun ympärille ja tunne miten se on yhtä taivaan ja maan kanssa. Puussa on elämän kiertokulku, sen vuosirenkaat, jotka muistuttavat elämän kiertokulusta, joka on luonnollista ja meidän kaikkien parhaaksi. Ilman kesää ei ole talvea, ilman yötä ei ole päivää. 



Runsaus on sitä, että antaa vähästäänkin muille luottaen siihen, että meille kaikille on riittävästi. Pienestä siemenestä voi kasvaa iso kasvi ja se puolestaan lisääntyy tuottaen yhä enemmän yksilöitä. Tarvitaan vain huolenpitoa ja rakkautta, että maailmassa kaikkea voisi olla riittävästi. Voimme aloittaa omasta lähipiiristämme tekemällä pieniä tekoja.




Pienen ja isommankin ihmisen iloiset ja onnelliset hetket voivat syntyä pienistä asioista. Ala kiinnittää huomiota pieniin arkisiin mukaviin asioihin ja huomaat hymyileväsi yhä useammin. 




Välillä on hyvä viettää vapaapäivä tai edes muutama tunti, jolloin on aikaa nauttia elämästä. Myös huumorilla on tarkoituksensa ja paikkansa. Joskus on hyvä nauraa itselleen, ei kukaan meistä ole täydellinen. Hakeudu hyväntuulisten ihmisten seuraan tai tartuta iloinen nauru ympäristöösi.



Elä täysillä.  Jos aiot kukkia niin kuki vapaana ja villinä. Tiedä, että olet kaunis omana itsenäsi, äläkä pelkää tuoda esiin omaa persoonallisuuttasi. Näe, koe ja aisti värit ja elämänvoima ympärilläsi vahvasti. Ole kiitollinen, että olet elossa juuri nyt.



Pysähtyminen ja itsensä syvempien tuntojen kuuntelu on tarpeen silloin tällöin. Ole rauhassa ja nauti hiljaisuudesta. Lopeta tekeminen ja suorittaminen. Ole vain. Järjestä itsellesi mahdollisuus tähän hetkeen. Kyllä, se on mahdollista myös sinulle.




Ole hellä itsellesi ja pidä itsestäsi huolta. Helli ihoasi, hiuksiasi, käsiäsi ja jalkojasi kiitollisuudella. Älä pelkää päästää ihmisiä lähellesi ja näyttää tunteitasi oman haavoittuvuutesi vuoksi. Jos olet surullinen tai pelokas niin anna tunteille tilaa, koe ne luonnollisena osana omaa kasvuasi. Tiedä, että vahvistut päivä päivältä ja kaikella on tarkoituksensa.




Tunne vapaus ja ilma ympärilläsi. Tiedä, että kaikki on sinulle mahdollista. Mitä ikinä tahdotkin saavuttaa, voit sen tavoittaa, jos vain sydämestäsi antaudut intohimollesi. Tee elämästä oma taideteoksesi. Tanssi ja laula, tee niitä asioita, jotka saavat ilonkyyneleet silmiisi.



Luota hyvään onneesi ja se seuraa sinua kaikkialle. Näe kaikkialla mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, jotka ovat luotu juuri sinua varten. Tarkkaile maailmaa uteliaana ja avoimin sydämin. Ole vastaanottavainen.



Inspiroidu luovista hetkistä. Anna mielikuvituksesi synnyttää uutta työskennellessäsi. Älä murehdi asioita etukäteen, sillä suunnitelmat eivät aina toteudu ja on hyvä sopeutua muutokseen. Hyväksy muutokset ja usko, että ne johdattavat sinut oikeaan lopputulokseen. Koe inspiraatiota tehdessäsi arkisia asioita, löydä syvyys ja kaikki mahdollisuudet.



Turkoosi on kauneuden väri. Taivas ja meri synnyttävät turkoosia. Salli itsellesi kauniita asioita elämääsi. Luo ympärillesi kauneutta. Ehkä tarvitset jotain turkoosin väristä? Lahjoita itsellesi jotain mikä saa mielesi iloiseksi. Löydä oma turkoosisi ja anna energiasi loistaa.



Nauti auringosta ja valosta. Naura ja hymyile. Luota omaan sisäiseen aurinkoosi, löydä sen voima.



Kivet ja hiekka luovat ympärilleen harmoniaa. Vesi on hionut kivet sileiksi ja tasoittanut hiekan kauniisti. Yhdessä ne muodostavat rauhoittavan kokonaisuuden. Hiotuminen on sitä, että antaa tilaa toisille ja on valmis joustamaan tarvittaessa omasta tilastaan. Harmoniassa on hyvä ja rauhaisa elää. Etsi harmoniaa. Ole sopivan vahva ja sopivasti pehmeä.