.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 28. tammikuuta 2012

Tämän blogin tarkoitus


Aloitan jälleen yhden uuden blogin entisten lisäksi. Tämä blogi tukee Runotalon nettikauppaa. Tarkoitus on jakaa inspiraatiota ja ideoita voimakorttien ja muiden voimatuotteiden käyttöön. Ensimmäiseksi päivitän tänne perustiedot voimakorteista. Kerään kaikki tiedot yläpalkkiin omiksi sivuikseen, jolloin tiedot löytyvät jatkossakin helposti.

Kaikki uudet tuotteet ilmestyvät ideoineen tänne aina samaan aikaan kun ne saapuvat nettikauppaan. Tavoitteeni on myös antaa jatkuvasti uusia ideoita jo myynnissä olevien tuotteiden käyttöön.

5 kommenttia:

 1. Täällä on - VOIMAA! :) Erittäin kiinnostuneena odotan minkälaiseksi blogi muotoutuu, olenhan korttien suuri ystävä. Taidankin esitellä kaikki korttini (tarot, terapia ja sinun Afrikka-korttisi) blogissani, ehkä jo tänään.

  VastaaPoista
 2. Onnea sinulle uuden blogisi johdosta.
  Ulkoasu on miellyttävä!
  Kurkkailen tänne♥

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! Hyvä idea kerätä tänne tietoa, joka on helposti selattavissa ja luettavissa.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon Sinulle ja meille kaikille lukijoillesi tämä uusi plogisi!

  Aion vierailla täällä jatkossakin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille onnitteluista ja mielenkiinnosta tätä blogia kohtaan. Toivon, että ehtisin toteuttaa kaikki ideat ja kehittää tätä blogia paljon enemmän kuin mitä olen viimeaikoina tehnyt. Kevät ja kesä tuovat tullessaan uutta ja se näkyy varmasti sitten täälläkin.

  VastaaPoista