.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

Voimapussukat Kevät 2012
Kohtelen itseäni hellästi

on tämän Voimapussukan nimi. Kevät 2012 on uuden Voimapussukka erän nimi. Runotalon nettikaupassa on myynnissä 20 yksilöllistä pussukkaa. Jokainen on nimetty Voimakortin mukaan. Saat voimakortin pussukan mukana. Jokaisesta pussukasta on täällä kaksi kuvaa. Kuvan alla on Voimapussukan nimi, joka on sama kuin siihen kuuluva kortti. Pussukoiden koko on n. 17 x 17 cm ja hinta 24,90€ / kpl + pakkaus - ja postituskulut 2,80€.


Luon
Näen elämän kauneuden
Olen onnellinen

(tämä pussukka on myyty)
Muistelen
Olen oma itseni
Taipuessani olen vahva
Elän hetki kerrallaan

(tämä pussukka on myyty)
Tunnen tuulen
Hengitän

Sydämeni on oikeassa
Minulla on mitä tarvitsen
Näen
Uskon hyvään
Toivon
Kuljen leikkien
Voimaa
Myönteisyyden voima
Hyväksyn
LöydänJokaisessa pussukassa on Runotalon logonauha.


Osassa pussukoista on kuviollinen vuorikangas, toisissa on yksivärinen harmaa vuorikangas.


Pussukoiden sisäpuolelta löytyvät hoito-ohjeet. Hellävarainen käsinpesu on näille pussukoille paras. Suihkutettavan tekstiilisuojan käyttö pidentää pesuvälejä. Suosittelen.


Pussukat valmistaa huolella ja ammattitaidolla COTONINA.Runotalon puutarhan voiman liitän pussukoihin näiden akileijan siemenkotien muodossa. Ne ovat vanhan roosan akileijan siemenkotia. Jokaiseen pussukkaan laitan yhden siemenkodan. Kodan sisällä on siemeniä. Ne voi halutessaan kylvää maahan tai ruukkuun. Ei voi varmasti tietää minkä värisiä akileijoja siemenistä kasvaa. Ne voivat olla erivärisiä kuin emokasvi.

Mustavalkoisten voimakorttien merkitykset löydät täältä.
Runotalon nettikauppaan pussukoita ostamaan pääset tästä.
Erää myydään niin kauan kuin sitä riittää. Edellisen erän vetoketjullisia pussukoita on vielä muutama kaupassa jäljellä myöskin, ne löydät täältä.